Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Πού θα βρίσκονται τον Δεκαπενταύγουστο οι πολιτικοί αρχηγοί;



Ανανεωμένο...


Παραμονή Δεκαπενταύγουστου και η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας ετοιμάζεται να γιορτάσει μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας επέλεξε να εκκλησιαστεί φέτος τον Δεκαπενταύγουστο στην Άρτα και πιο συγκεκριμένα στο Θεοτοκιό, όπου και η ομώνυμη εκκλησία της Μεγαλόχαρης.



Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μεσσηνία, βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος χθες συναντήθηκε με παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ εγκαινίασε δύο εκθέσεις στο κάστρο της Πύλου και στην οικία του ολυμπιονίκη Τσικλητήρα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, βρίσκεται στη Σκόπελο με τη σύζυγό του, ενώ στα Τρίκαλα πραγματοποιεί οικογενειακές διακοπές ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε χωριό του Ρεθύμνου με τη σύντροφό του και τα παιδιά τους.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, την Ικαρία.

Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, θα γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο στην Πάτρα, ενώ η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, παραμένει στην Αθήνα.

Στις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου στη χώρα την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν ο υπουργός Εργασίας και οι υφυπουργοί Παιδείας.

Ειδικότερα, στην Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου θα παραστεί ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Ι. Βρούτσης, στην Τήνο ο υφυπουργός Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου και στην Παναγία Σουμελά, στο Βέρμιο, ο έτερος υφυπουργός Παιδείας Ι. Ιωαννίδης.