Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ξένοι πράκτορες “σπέρνουν” φωτιές στην Ελλάδα!




Αμερικανική έκθεση του ινστιτούτου TCS αναφέρει ότι διάφορες χώρες χρηματοδοτούν λαθρομετανάστες με σκοπό να δρουν ως πράκτορές τους και να ξεκινήσουν “ανορθόδοξο” πόλεμο, προκαλώντας πολλαπλές δασικές πυρκαγιές -μεταξύ άλλων.
Για μια ακόμα φορά, γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Τεράστιες πυρκαγιές που κατακαίνε ό,τι πράσινο έχει απομείνει στη χώρα. Που κάνουν στάχτη δάση και πλαγιές, χωριά, σπίτια, γιατί όχι και ανθρώπους. Και πάλι, ακούμε για “πολλαπλές εστίες φωτιάς” και καταγγελίες για εμπρησμούς. Ή, ακόμα περισσότερο έχουμε και συλλήψεις.
Η φωτιά στο Άγιο Όρος, καίει για τρίτη μέρα. Η καταστροφή, ανείπωτη. Από τις μεγαλύτερες της ελληνικής ιστορίας. Και, παρότι δεν έχει (ακόμα) αποδειχθεί, εικάζεται ότι επρόκειτο για εμπρησμό. Ύποπτοι είναι δύο αλλοδαποί.
Την ώρα που ο πρωθυπουργός έδινε εντολή να μεταβούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Ουρανούπολη για να σβήσει (επιτέλους) αυτή η φωτιά, στην άλλη άκρη (περίπου) της χώρας, στα Τρίκαλα Κορινθίας, συλλαμβάνονταν ένας 38χρονος Βούλγαρος και μια 36χρονη για εμπρησμό. Προσέξτε: Αν η φωτιά έπαιρνε διαστάσεις, η Πυροσβεστική θα έπρεπε να “κοπεί” στα δύο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο 20ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ξυλοκάστρου – Τρικάλων, προκάλεσαν πυρκαγιά σε αγροτική θαμνώδη περιοχή και στη συνέχεια έφυγαν με Ι.Χ..
Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου εντόπισαν το αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν ενώ η πυρκαγιά σβήστηκε από περιοίκους και οδηγούς που έτυχε να περνούν από κει. Στην κατοχή των δύο ατόμων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δοχεία με εύφλεκτο υγρό και ένας αναπτήρας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Μην προτρέξετε να μιλήσετε για “ξενοφοβία” και “ρατσισμό”, επειδή “κάποιες φωτιές” αποδίδονται σε αλλοδαπούς. Ξέρουμε καλά πως στη χώρα που ζούμε, τα… μισά στρέμματά της έχουν καεί από ελεεινούς “Έλληνες” (κι εσείς θα ντρέπεστε να λογίζεστε ως συμπατριώτες τους) που έβαζαν φωτιά σε δάση κι αφού τα έκαναν στάχτη, έβαζαν περιφράξεις και μετά έχτιζαν τις βιλάρες τους. Α! Φυσικά με την ανοχή των “εθνοπατέρων” πολιτικών μας που αναλάμβαναν να τα νομιμοποιήσουν. Πώς ξεφύτρωσαν, νομίζετε, 1,5 εκατομμύριο αυθαίρετα; Αλλά η σωστή λύση, κατά την άποψη του γράφοντος, θα ήταν η κατάσχεση της περιουσίας τους μέχρι την κάλυψη της ζημιάς που έχουν προκαλέσει. Όμως, το θέμα μας, σήμερα, δεν είναι αυτό.
Αμερικανική έκθεση του ινστιτούτου TCS (την οποία η iTabloid θα αποκαλύψει πολύ σύντομα, ως συνέχεια αυτού του ρεπορτάζ) αναφέρει ότι διάφορες χώρες (δεν προσδιορίζει ποιες, αλλά έχει ενημερώσει την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα) χρηματοδοτούν λαθρομετανάστες με σκοπό να δρουν ως πράκτορές τους και να ξεκινήσουν “ανορθόδοξο” πόλεμο, προκαλώντας πολλαπλές δασικές πυρκαγιές -μεταξύ άλλων.
Στην έκθεση επισημαίνεται ο ρόλος της ΜΙΤ, των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, που “στρατολογεί” λαθρομετανάστες και τους αποστέλλει στην Ελλάδα. Και σιγά το καινούριο θα πείτε… Εδώ ολόκληρος Τούρκος πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι η ΜΙΤ έβαζε φωτιές στην Ελλάδα (κάποιες από αυτές που κατονομάστηκαν είχαν και νεκρούς), αλλά στη χώρα μας δεν κουνήθηκε φύλλο. Δηλαδή, ποιος θέλουν να τους το πει για να διεκδικήσουν τουλάχιστον αποζημιώσεις (αυτό το κάνουν κάποιοι δήμοι, χωρίς όμως την επίσημη στήριξη του κράτους, οπότε… τρέχα γύρευε);
Και τώρα, που είναι σαφές ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο στόχαστρο ξένων δυνάμεων, που έχουν σαν στόχο τον αφανισμό και την υποδούλωση του μέσου Έλληνα (με σκοπό να προχωρήσουν στον επόμενο και τον επόμενο λαό) πάλι ξεσπάνε φωτιές και πάλι εμπρηστές αλωνίζουν σε όλη τη χώρα. Και πάλι κανείς δεν τιμωρείται παραδειγματικά.
Σας φαίνονται τρελά; Στην Πυροσβεστική, στην ΕΥΠ, αλλά και σε σοβαρές ξένες υπηρεσίες, το έχουν πάρει πολύ σοβαρά. Εμείς θα επανέλθουμε…


Πηγή: http://www.itabloid.gr/