Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Όλγα καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.



Η Ελληνίδα υπουργός κάνει έκκληση για συνεργασία με την Τουρκία" είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet, στην οποία η υπουργός Τουρισμού έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανάληψη των νέων της καθηκόντων.



"Προτεραιότητά μας είναι η συνεργασία μας με την Τουρκία, την οποία δεν βλέπουμε ως αντίπαλο αλλά ως συνεργάτη" δήλωσε η κ. Κεφαλογιάννη.



Σχολιάζοντας παράλληλα την καταγωγή της από την Κρήτη και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, η υπουργός δήλωσε ότι ακολουθεί τα βήματα του Ελευθέριου Βενιζέλου και ότι οι δυο χώρες συνεχίζουν ό, τι ξεκίνησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Κεμάλ Ατατούρκ πριν από περίπου έναν αιώνα.



"Βλέπουμε ότι η χώρα σας πραγματικά αναπτύσσεται. Η χώρα σας κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να γίνει μια σύγχρονη χώρα" σημείωσε η υπουργός Τουρισμού ενώ εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί την Άγκυρα.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα σχόλια για τα τουρκικά σίριαλ. «Τα τουρκικά σίριαλ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ελλάδα και τα μηνύματα που έχουμε από τον κόσμο που τα παρακολουθεί είναι ότι έχουμε πολλά κοινά. Αυτό είναι πολύ καλό. Δουλεύουν (τα σίριαλ) στην προώθηση της φιλίας που επιθυμούμε», κατέληξε η υπουργός. .


Σχόλιο της σελίδας: Όλγα μαζέψου.