Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Tελικά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν την Ελλάδα στη δραχμή;;

Η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, η Λαγκάρντ και πολλοί άλλοι Αυστριακοί και λοιποί ευρωπαίοι τραπεζίτες και παρατρεχάμενοι δεν είναι καθόλου ηλίθιοι. Ξέρουν πάρα πολύ καλά πως όταν παρεμβαίνουν με τέτοιο τρόπο στα εσωτερικά μιας χώρας προκαλούν το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που δήθεν θέλουν να φανεί προς τα έξω.
Είναι πλέον βέβαιο, και φαίνεται από φαίνεται απ όλες τις κινήσεις ότι η Γερμανία θέλει την Ελλάδα στη δραχμή
.Πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της ΕΕ και γενικότερα της ευρωζώνης.Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως  της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, τόσο από το Bloomberg, όσο και από το Reuters, η Άνγκελα Μέρκελ μαζί με τον πρώην πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί είχε εκπονήσει ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο διαίρεσης και διχοτόμησης της ΕΕ σε μια προσπάθεια να διαφυλάξει η Γερμανία την οικονομική της ισχύ σε συνεργασία με τις υπόλοιπες οικονομίες του Βορρά που μπορούν να ανταποκριθούν [ Γαλλία, Ολλανδία, Αυστρία] .
Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο. Σ' ένα έγκλημα ψάχνεις πάντα να βρεις ποιος ωφελείται για να ανακαλύψεις το κίνητρο. Tι κερδίζει η Μέρκελ από αυτή την ιστορία;; Πολύ απλό, η γερμανική οικονομία γίνεται ακόμη πιο ισχυρή με ένα δυνατό νόμισμα, αφήνοντας πίσω το βαρίδι της Ελλάδας.Επίσης, θα δώσει ώθηση στις μηχανές της να κατακτήσει με ευκολία τις αγορές της Ασίας...
Και μην ξεχνάμε ότι με την επιστροφή στη δραχμή, το χρέος δεν παραγράφεται.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός, ο Μάριο Μόντι είχε πει ευθέως στην καγκελάριο ότι με τις κινήσεις της οδηγεί την Ευρώπη σε ακραίες καταστάσεις. Ευθέως της είχε ξεκαθαρίσει ότι οδηγεί την Ε.Ε σε διάλυση. Το σχέδιο αυτό της Μέρκελ έχουν καταλάβει τόσο ο Φ.Ολάντ όσο και και ο Μ.Ομπάμα.
Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος δεν επιθυμεί να δυναμώσει η Γερμανία.
Από τη σύνοδο των G7 στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ένας νέος ψυχρός πόλεμος.....πρωταγωνιστές αυτή τη φορά Γερμανία -Αμερική.Το ρινγκ είναι η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι η κυριαρχία όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και στις παγκόσμιες οικονομίες....
Το αποτέλεσμα των Ελληνικών εκλογών θα κρίνει πολλά.....το θέμα είναι αν η Ελλάδα θα καταφέρει να αναλάβει ρόλο ουσίας ή αν θα μείνει στη παγκόσμια σκακιέρα ως πιόνι......αναλώσιμο.