Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Τσοχατζόπουλος, Ψωμιάδης και Γαβαλάς: Η παρέα του Κορυδαλλού



Άκης Τσοχατζόπουλος, Μάκης Ψωμιάδης και Λάκης Γαβαλάς πριν λίγο καιρό δεν είχαν καμία σχέση. Τώρα όμως η μοίρα τους έφερε κοντά και με ένα κοινό χαρακτηριστικό.

Την έντονη δυσαρέσκεια των υπόλοιπων κρατουμένων μέσα στην φυλακή του Κορυδαλλού που βρίσκονται, οι οποίοι διαμαρτύρονται για προνομιακή μεταχείριση!


Οι τρεις τους φέρονται να συναντώνται καθημερινά στον προαύλιο χώρο των φυλακών και μάλιστα ο Κορυδαλλός βουίζει ολόκληρος για το «afternoon coffee time» της παρέας!

Ο Άκης και ο Λάκης είναι συγκρατούμενοι στην πριβέ έκτη πτέρυγα του Κορυδαλλού, ενώ αντίθετα ο Μάκης είναι κρατούμενος στη λιγότερη προνομιούχα πέμπτη πτέρυγα των κρατούμενων για οικονομικά εγκλήματα. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμποδίζει από το να απολαμβάνει προνόμια τα οποία δεν παρέχονται σε άλλους κρατούμενους, διαμαρτύρονται οι λοιποί φυλακισμένοι.

Χωρίς να κρύβουν τη δυσαρέσκεια τους, οι κρατούμενοι του Κορυδαλλού θυμίζουν το περιστατικό με το κινητό τηλέφωνο στον Άκη Τσοχατζόπουλο και κάνουν λόγο για πιο… λάιτ συνθήκες κράτησης που έχουν επιλεγεί για Τσοχατζόπουλο, Ψωμιάδη και Γαβαλά.

Πηγή: Real News