Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ!



Το κορμί της αναδεύτηκε καθώς οι αχτίδες του ήλιου έπεσαν στα βλέφαρά της. Μέσα από μια χαραμάδα, μια μικρή χαραμάδα στο παράθυρο είχαν περάσει οι πρώτες αχτίδες της νέας μέρας. Μια χαραμάδα αρκούσε για να φέρει το φως στο σκοτεινό δωμάτιο.Άνοιξε τα μάτια της και είδε το αντρικό κορμί δίπλα της.Σύρθηκε στην αγκαλιά του, θέλεις από έλλειψη ασφάλειας, θέλεις από ανάγκη να τον νιώσει κοντά της, ούτε κι η ίδια δεν ήξερε.Το μόνο που ήξερε ήταν πως τον είχε ερωτευτεί.Ένας έρωτας που μπήκε αργά και ήρεμα στη ζωή της και την φώτισε. Από μια χαραμάδα τρύπωσε τόσα δα μικρή και θρονιάστηκε.Τρύπωσε και τη γέμισε χρώμα, χρώμα και φως.

Εκείνος ένιωσε τη μυρωδιά του κορμιού της.Άνοιξε τα μάτια του, της χαμογέλασε και την τράβηξε κοντά του. Τα μάτια του ήταν το πρώτο πράγμα που ερωτεύτηκε πάνω του. Τα μάτια του πρώτα και μετά το χαμόγελο του, κάθε φορά που χαμογελούσε , χαμογελούσε ολόκληρος.

Ήταν ένας άνδρας τόσο ξεχωριστός!!!

Το σώμα της χορτασμένο από την ατελείωτη ερωτική βραδιά κόλλησε στο δικό του.Το προηγούμενο βράδυ , οι σάρκες τους , τα κορμιά τους είχαν ενωθεί πολλές φορές και οι ψυχές τους άλλες τόσες.H μυρωδιά του έρωτα πλανιότανε στον αέρα του δωματίου. Τα βογκητά τους είχαν καλύψει τους τοίχους κι ο ήλιος συνέχιζε να εισβάλλει από τη χαραμάδα.

Τί θέλει μια γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη , αναρωτήθηκε.Την απάντηση της την έδωσε το χάδι του.

Σηκώθηκε κι άνοιξε διάπλατα τα παράθυρα. Ναι,ήταν ερωτευμένη!